HUNDEADFÆRDSSPECIALIST I FREDERIKSHAVN & OMEGN

Adfærdsbehandling og rådgivning 

At forstå din hunds adfærd er nøglen til en god relation mellem dig og din firbenede ven. Hundeadfærd er kompleks og påvirkes af mange faktorer, herunder genetik, miljø og træning. Det er vigtigt, at du har en forståelse for, at hunde kommunikerer meget gennem deres kropssprog. Ved at forstå disse signaler kan du skabe et stærkt og lykkeligt forhold til din hund.

Som hundeadfærdsbehandler er mit fokus og min styrke at arbejde med den gode relation, og jeg er optaget af samspillet og forståelsen mellem de to- og firbenede. Hos Hundeskolen Trofast tilbyder jeg adfærdsbehandling og rådgivning i Frederikshavn, Sæby, Sindal, Ålbæk og omegn. 

Kontakt mig 

Søg hjælp til hundeadfærd i tide

Kan du nikke genkendende til et eller flere af nedenstående adfærdsproblemer, eller er det en helt anden hundeadfærd, du oplever?

  • Splitter din hund huset ad, når den skal være alene?
  • Vælter den gæsterne omkuld, når de kommer på besøg?
  • Knurrer din hund over madskålen eller af familiemedlemmer?
  • Gør din hund af dig og hopper op?
  • Bider og knurrer din hvalp?
  • Eller synes du ‘bare’, at det er svært og giver mange bekymringer at få en hvalp i huset?

Jo før problemer med hundeadfærd behandles, jo større er chancen for, at det bliver løst. Men uanset hvad, så tager det tid at ændre adfærd både for hunde og mennesker. Derfor er tålmodighed og vedholdenhed nøgleord i en vellykket adfærdsbehandling. Jo større indsats ejeren gør, jo hurtigere og bedre er resultatet.

Af og til oplever hundeejere, at de står over for et problem med deres hund, som de ikke selv kan løse. Og med mere end 11.000 hunde, som aflives hvert år på grund af adfærdsproblemer, er problemer med hundeadfærd temmelig udbredte. Så du er bestemt ikke alene om at synes, at det af og til er svært at have hund. Mange – også erfarne – hundeejere må ty til at få råd og vejledning om, hvordan de skal takle et bestemt problem.

Udover behandling af adfærdsproblemer tilbyder jeg også hvalpetræning, træning for hunde over 6 måneder, fortsætter træning, hvalpetræf og enetimer.

Sådan arbejder jeg med adfærdsbehandling

Ved adfærdsbehandling er det nødvendigt at se hunden i dens eget miljø. Jeg løser ikke adfærdsproblemer i telefonen, da der kan være tale om andre faktorer end dem, der umiddelbart er synlige, og derfor er risikoen for fejlbehandling stor.

Jeg samarbejder med dyrlæger, kiropraktor, og kranio sakral terapeut, da adfærdsproblemer kan skyldes fysiologiske ting som allergi, smerter, hormonelle problemer mm. Derfor kan det være, at jeg anbefaler, at hunden bliver undersøgt af en dyrlæge, inden jeg ser den. Jeg bruger også homøopati i min behandling af hundeadfærd, da det i mange tilfælde kan understøtte behandlingen.

Læs mere om mig

Et typisk behandlingsforløb af hundeadfærd

  • Besøg i hjemmet, hvor ejeren beskriver problemet, og jeg møder hunden
  • Jeg skriver en træningsplan og sender det inden for 1 uge
  • Telefonopfølgning inden for en måned

Det er vigtigt at have et godt samspil og derfor foregår adfærdsbehandlingen altid i hundens hjem. Det er her jeg som hundeadfærdsbehandler har mulighed for at få det mest autentiske billede af hunden og af relationen mellem hund og ejer.

Også nye hvalpeejere kan have stor glæde af at få vejledning om hundeadfærd og hvordan de får en god start med deres hvalp. For når det kommer til ‘hundeeksperter’, så findes de i rigt mål i hele samfundet. Venner, familier, kollegaer, ja endda fremmede på gaden står i kø for at rådgive om, hvordan du skal omgås din hvalp.

Pris på adfærdsbehandling i Frederikshavn & omegn

Kr. 1875,- inkl. moms.

Hertil kommer kørsel, hvis jeg skal udenfor Frederikshavn.

Kontakt mig i dag på 20 88 70 38 eller hanne@hundeskolentrofast.dk og få hjælp til hundeadfærd af en hundeadfærdsspecialist i Frederikshavn, Sæby, Sindal, Ålbæk og omegn.