Adfærdsbehandling

Adfærdsbehandling hos Hundeskolen Trofast

Adfærdsbehandling og rådgivning

  • Splitter din hund huset ad, når den skal være alene?
  • Vælter den gæsterne omkuld, når de kommer på besøg?
  • Knurrer din hund over madskålen eller af familiemedlemmer?
  • Eller synes du ‘bare’, det er svært og giver mange bekymringer at få en hvalp i huset?

Af og til oplever hundeejere, at de står over for et problem med deres hund, som de ikke selv kan løse. Og med mere end 11.000 hunde, som aflives hvert år på grund af adfærdsproblemer, er hundeproblemer temmelig udbredte. Så du er bestemt ikke alene om at synes, at det af og til er svært at have hund. Mange – også erfarne – hundeejere må ty til at få råd og vejledning om, hvordan de skal takle et bestemt problem.

Også nye hvalpeejere kan have stor glæde af at få vejledning om, hvordan de får en god start med deres hvalp. For når det kommer til ‘hundeeksperter’, så findes de i rigt mål i hele samfundet. Venner, familier, kollegaer, ja endda fremmede på gaden står i kø for at rådgive om, hvordan du skal omgås din hvalp.

Sådan arbejder jeg med adfærdsbehandling

Ved adfærdsbehandling er det nødvendigt at se hunden i dens eget miljø. Jeg løser ikke adfærdsproblemer i telefonen, da der kan være tale om andre faktorer end dem, der umiddelbart er synlige, og derfor er risikoen for fejlbehandling stor.

Jeg samarbejder med dyrlæger, kiropraktor, og kranio sakral terapeut, da adfærdsproblemer kan skyldes fysiologiske ting som allergi, smerter, hormonelle problemer mm. Derfor kan det være, at jeg anbefaler, at hunden bliver undersøgt af en dyrlæge, inden jeg ser den.

Jeg bruger også homøopati i min behandling da det i mange tilfælde kan understøtte behandlingen.

Det vigtige samspil

Behandling foregår altid i hundens hjem, da det er her, jeg har mulighed for at få det mest autentiske billede af hunden og af relationen mellem hund og ejer.

Søg hjælp i tide

Jo før et adfærdsproblem behandles, jo større er chancen for, at det bliver løst. Men uanset hvad, så tager det tid at ændre adfærd både for hunde og mennesker. Derfor er tålmodighed og vedholdenhed nøgleord i en vellykket adfærdsbehandling. Jo større indsats ejeren gør, jo bedre og hurtigere resultat.

Et behandlingsforløb ser typisk sådan ud:

  • Besøg i hjemmet, hvor ejeren beskriver problemet, og jeg møder hunden
  • Jeg skriver en træningsplan og sender det inden for 1 uge
  • Telefonopfølgning inden for en måned

Pris

Kr. 1875,- inkl. moms.

Hertil kommer kørsel, hvis jeg skal udenfor Frederikshavn.

Har du nogle spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig et hold?

Du er velkommen til at ringe til mig på (+45) 20 88 70 38 eller sende en mail på hanne@hundeskolentrofast.dk. Jeg står klar til at svare på dine spørgsmål!

Send en besked RING TIL MIG