Om mig

Hanne Maria Friborg adfærdsbehandler og hundeejerinstruktør i Frederikshavn.

Jeg er uddannet af Roger Abrantes og har arbejdet professionelt med hunde siden 1990, herunder fem år for Roger Abrantes. Min erfaring er meget allround og spænder fra træning og behandling af adfærdsproblemer til undervisning af veterinærsygeplejersker, dyrlæger, opdrættere og elever på Etologisk Instituts dyreadfærds-terapeut- og hundeejer-instruktør-uddannelse

Det her altid ligget i kortene at jeg skulle arbejde med dyr. Siden jeg var en lille pige har dyrene altid fyldt mit liv med tryghed og glæde og der var altid dyr der hvor jeg var, katte, hunde heste og en forslået fugl i ny og næ. Og sådan er det stadig, dyrene ligger mit hjerte nært og jeg finder stadig glæde og tryghed i at være sammen med dem.  Jeg nærer et stort ønske om at gøre en forskel for dem jeg møder på min vej, både 2 og 4 benede,  og når det lykkes bliver jeg både glad og rørt. Alle de mange hunde og mennesker jeg har mødt gennem årene har været med til at gøre mig til den behandler og træner jeg er i dag, og jeg er taknemmelig for hver en erfaring jeg har fået.

Gennem årene har min tilgang til hunde og deres mennesker ændret sig, jeg er ikke længere interesseret i træningen som det primære, men langt mere interesseret i at fremme den gode relation mellem hund og menneske, jeg er interesseret i det der sker med os og i os når vi er sammen med vores hunde, og i hvad der sker med hundene når de er sammen med os. For mig handler det om at begge får opfyldt deres behov for nærvær, kærlighed og respekt, og forudsætningen for det er en god og nær relation.

Hundeskolen Trofast ligger på Faurholtvej 31 i Ravnshøj, Frederikshavn, hvor jeg behandler problemhunde, holder foredrag og har træning. Jeg kan kontaktes på telefon 20887038, mail hanne@hundeskolentrofast.dk eller via kontaktformularen her. 

Udover min uddannelse som  adfærdsbehandler og træner, er jeg uddannet afspændingspædagog og gestalt-terapeut og nu også Hores in Harmony Træner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hvis du og din hund har brug for hjælp